El barri de Sants acollirà la celebració anual de la Festa del Temps que tindrà lloc per 3r. any consecutiu, coincidint amb els 5 anys del Banc de Temps de Sants.

3afesta_del_temps

Aquesta trobada, a càrrec dels Bancs de Temps de Barcelona i de la resta de Catalunya, és una oportunitat per valorar el temps i habilitats de totes les persones. Enguany, volem destacar el paper dels BdT per acostar els joves al seu barri​. Teixir vincles entre els veïns i les veïnes d’un barri i aprendre els uns dels altres són alguns dels principals objectius dels Bancs de Temps. Una aposta per crear xarxes de col·laboració basades en la reciprocitat, també intergeneracionalment.

La cita és el 2 de juny a la Plaça Bonet i Muixí (Barcelona)​, on els usuaris i usuàries del Banc de Temps de Sants seran els amfitrions d’aquesta edició.

El dia de la Festa

La jornada arrencarà a les 10h del matí amb diferents tallers i activitats i per la tarda hi haurà espectacles en viu: dansa, teatre, música, etc. Comptarem amb servei de bar, wi-fi gratuït, activitats infantils i també trobareu informació sobre els bancs de temps. Tot a càrrec dels mateixos usuaris i usuàries dels bancs de temps i al millor
lloc.
Tothom és benvingut. Vine a compartir el teu temps!

Els bancs de temps

Són una eina amb la qual un grup de persones pot crear una alternativa econòmica social. En un Banc de Temps s’intercanvien habilitats entre els membres sense utilitzar diners, únicament es comptabilitzen les hores de servei prestat i rebut.
Actualment som una xarxa de més de 80 Bancs de Temps a tot Catalunya http://www.bdtonline.org/
Col·labora a la Festa:
– Ajuntament de Barcelona: Districte de Sants-Montjuic.
– AdBDT – http://adbdt.org/
– Salud y Familia – http://www.saludyfamilia.es/

Més informació​: a la pàgina de facebook de la festa, amb fotos i activitats de
l’edició anterior.